Yıllar önce katıldığı Beyaz Show’da Beyazıt Öztürk’e en büyük hayalinin Harbiye Cemil Topuzlu Açıkhava sahnesinde konser vermek olduğunu söyleyen İrem Derici hayalini gerçekleştirdi.
30 DANSÇIYLA, 4 FARKLI KOSTÜM İLE RÜYA GİBİ BİR 3 SAATE İMZA ATTI…
İrem Derici Harbiye konserinde 4 farklı kostüm giydi. İki bölümden oluşan konserde İrem Derici özel güvenlik eşliğinde gelen ve sahnede taktığı özel tasarım, 2 milyon TL değerindeki pırlanta yüzük ve kolyeleri ile de göz kamaştırdı. Renk efektleri ve ışık oyunlarıyla görsel bir şölene dönüşen konserinde İrem Derici ‘ye 30 dansçı eşlik etti.
GECENİN İKİNCİ YARISINDA ALPER ATAKAN VE SEFO SÜRPRİZİ
İrem Derici Harbiye konserinin ikinci yarısında prodüktör Alper Atakan ve rapçi Sefo’yu sahnesinde ağırladı.
Prodüktör Alper Atakan ile birlikte yaptıkları dijital müzik platformlarında ve radyo listelerinde zirveden inmeyen “Affeder mi Aşk Bizi?”yi sahnede ilk kez birlikte yorumlayan Derici ve Atakan, heyecanlarını seyircileri ile paylaştı.
FİNALDE GÖZYAŞLARINI TUTAMADI: “ZOR AĞLARIM AMA BU SEFER MUTLULUKTAN…”
İrem Derici, Harbiye’de gördüğü yoğun ilgi karşısında duygusal anlar yaşadı. Derici; “Ağlamam çok zordur ama bu sevgi karşılığında mutluluk gözyaşlarım bunlar iyi ki varsınız… Bu sahne benim hayalimdi, sayenizde hayal gerçek oldu.” diyerek Harbiye’yi dolduran binlerce İstanbulluyu selamladı.
AİLESİ VE ARKADAŞLARI YALNIZ BIRAKMADI
İrem Derici ‘nin ilk Harbiye konserine ünlü isimler de büyük ilgi gösterdi. Konseri izlemeye gelenler arasında Derici’nin kardeşleri, babası Hulusi Derici, Enis Arıkan, Sinan Akçil, Burcu Kıratlı Akçil, Ahmet Çelenk, Bedük, Onur Büyüktopçu, Kerimcan Durmaz, Ece Seçkin, Derya Uluğ, Fırat Çelik, Burak Altındağ, Cem Bekar, Bedük gibi isimler de vardı.