Blue Jasmine Kitchen Cihangir’de kapılarını açtı

Blue Jasmine Kitchen, butik ve eğlenceli mutfak deneyimleri yaşayacağınız bir workshop atölyesi olarak Cihangir’de kapılarını açtı.

Atölyede kişiye özel, gruplara özel mutfak atölyelerinin dışında özel beslenenleri de düşünerek oluşturulan bir atölye takvimi bulunmaktadır. Atölyede dönem dönem dünya mutfağından yemekler ve tatlılarla alakalı birçok atölye gerçekleştirilmektedir. 7’den 70’e herkesin keyif alacağı atölye içerikleri ile Blue Jasmine Kitchen sizleri harika deneyimlere davet ediyor.

Çocuklar için mutfak atölyeleri

Çocuklar için hazırlanan 5-9 yaş ve 9-12 yaş çocuk mutfak atölyeleri ile Blue Jasmine Kitchen çocukların gelişimi için harika birer deneyim olacaktır. Atölyelerde belirli yaş gruplarına özel olarak düzenlenmiş tariflerler ile anne-çocuk ve çocuk atölyeleri Blue Jasmine’de ebeveynlere ve minik misafirlere keyifli anlar sunacak.

Mutfağın ve ruhun şifası için ‘Spiritüel Mutfak Atölyesi’

Blue Jasmine’de severek yapılan atölyelerden bir diğeri ise mutfağın şifasıyla ruhun şifasını bir araya getirerek oluşturulan Spiritüel Mutfak Atölyeleri’dir.

Meditatif bir çalışmanın ardından yapılan meditasyonun temasına ve grubun şifa temasına özel hazırlanan malzemelerle mutfağa girip yiyeceklerin şifasıyla eşsiz bir mutfak deneyimi yaşatan Blue Jasmine’de atölyeler hem ruhsal gelişiminiz hem de bedensel şifanız için sizlere harika deneyimler sunmaktadır. Spiritüel mutfak atölyesi sonrasında bedeninizin şifası için gerekli besinler hakkında bilgiler alarak bunları hayatınıza ve beslenme düzeninize kolayca entegre edebiliyorsunuz. Blue Jasmine Kitchen misafirlerini sıcak ve samimi bir ortamda harika ve eşsiz lezzetlerle buluşturmayı dört gözle bekliyor.

Exit mobile version